Østfyns Ofelia
To generationer
Ulicia de Lisle de Callac, Gribskovens Zulu & Gribskovens Faru
Søskende
Gribskovens Strange Fruit aka Fregne & Gribskovens Tiger aka Basse
Østfyns Ofelia
To generationer
Ulicia de Lisle de Callac, Gribskovens Zulu & Gribskovens Faru
Søskende
Gribskovens Strange Fruit aka Fregne & Gribskovens Tiger aka Basse

zulu02

dp twiggy001 2013

apple

DKK logo

Nyt fra Kennel Gribskovens - status 2022

Den største begivenhed i 2022 var, at Breton Banden Soleil fik et kuld hvalpe med Louis. 6 rigtig fine hvalpe blev det til – 4 tæver og 2 hanner.

De første meldinger er, at det er glade, sunde og pæne hunde, og de ejere, som har påbegyndt træning – lydighed, spor og apport – melder tilbage, at det er dejlige hunde at arbejde med. Det gælder også Gribskovens Strange Fruit (Fregne), som bliver i kennelen, og som forhåbentligt kan gøre sig på markprøve og til apportering i 2023. Brormand Gribskovens Tiger (Basse) er nu landet hos Sørens bror Jens. Også Basse har været nem at træne.

Parringen forventes gentaget i 2023.

Så har vi valgt at sende Østfyns Ofelia på 2 år videre. Ofelia skulle bibringe nyt blod i kennelen, men desværre har det vist sig, at hun ikke har de nødvendige jagtlige egenskaber. Men, verdens rareste hund er hun nu. Ofelia er kommet godt videre til Julie og Kristian. Ofelia bor nu i Varde, og måske vågner hun op til dåd, hvis hun en dag kommer med på de spændende terræner omkring Oksbøl. Hun har da været god til at løbe efter harer.

Det været en fornøjelse at modtage meldinger fra ”vores” nordiske hundekøbere. Norden har i år oplevet et fantastisk fugleår med bl.a. rigtig mange ryper. Her har Kennel Gribskovens hunde bare løst opgaven til UG. Vi har opdateret Tophundelisten med disse fantastiske jagthunde, som kun bruges til jagt – ikke prøve.

Og rygterne om gode hunde har bredt sig, så der ligger enkelte forespørgsler fra Norden om køb af hunde fra kennelen. Nu må vi se.

Vi ser frem til at 2023 bringer os rigtig tilbage på marken med deltagelse på prøver o.l. Om ikke andet glæder vi os til at følge det sidste kuld fra 18. marts 2022 (Orange).

På pinscherfronten er der ikke sket så meget i det forløbne år. Daisy er blevet pensioneret, og Billie har været til træning i shæferhundeklubben, og på sædvanligvis styrede hun hele pladsen.

Rosie og Lene tog til Sverige hvor Rosie blev parret, men stik mod al forventning, lykkedes det ikke. Forhåbentlig lykkes det i 2023.

Sara har fundet nye græsgange hos Susanne i det jyske. Sara trivedes ikke ret godt i vores hundeflok, så da muligheden bød sig, flyttede hun til fastlandet, hvor hun stortrives som ene-hund.