Østfyns Ofelia
To generationer
Ulicia de Lisle de Callac, Gribskovens Zulu & Gribskovens Faru
Søskende
Gribskovens Strange Fruit aka Fregne & Gribskovens Tiger aka Basse
Østfyns Ofelia
To generationer
Ulicia de Lisle de Callac, Gribskovens Zulu & Gribskovens Faru
Søskende
Gribskovens Strange Fruit aka Fregne & Gribskovens Tiger aka Basse

zulu02

dp twiggy001 2013

apple

DKK logo

Arvegods

Kennel Gribskovens har fået to nye "medarbejdere"

Lene blev ringet op en aften. En hundeveninde ringede og fortalte om et dødsfald, hvor to 3-årige dværgpinschere, kuldsøstre, akut manglede et nyt hjem. Jeg afviste blankt at tage i mod dem, da vi har mere en rigeligt med hunde, men blev så alligevel blød om hjertet, da jeg fik at vide, at der var blevet bestillt aflivning til dem dagen efter.

Jeg tog i mod dem med den tanke, at de skulle videre ud til nye familier så hurtigt som muligt. Da de ankom sammen med Charlotte, foreslog hun, at jeg skulle finde beholde ejerskabet og finde værtsfamilier til dem, og på den måde beholde avlsretten på begge hunde. Det spekulerede jeg over noget tid, og besluttede at gøre som Charlotte foreslog. Der er nogle spændende linjer i søstrenes stamtavler, som er værd at avle på. 

Jeg fandt hurtigt en familie til "Sorte Sara", som gerne vil løbe agility og arbejde med lydighed og nosework sammen med hende. Hun er nu ved at falde godt til i sin nye familie, selvom det har været svært for hende at flytte til nye omgivelser og nye mennesker.

Det har været noget sværere at finde en familie til Røde Rosie. Hun er ligesom blevet hængende, og er efterhånden blevet en del af flokken. - Og nu er hun kommet i løbetid. 

Mens jeg overvejdede om jeg skulle beholde ejerskab og avlsretten på de to dværgpinschere, tænkte jeg over hvilke hanhunde jeg evt. kunne vælge at parre dem med. Kort forinden Rosie kom i løbetid lavede jeg en aftale med Hermans ejere om parring og besøg. 

Det bliver spændende at se, om Rosie vil være med til lave et kuld hvalpe, og måske endnu mere spændende at se, hvad der kommer ud i verden.