IMG 9481Det skal tilsyneladende ikke lykkes Daisy at opfostre mere end 1 hvalp af gangen. Lille Louis er blevet "singleton" som sin bror Maximus, og har fået tøjdyrs-erstatningssøskende. Mor Daisy er hos ham døgnet rundt, og hun passer meget godt på ham.

Louis er blevet tromle tyk. Han har rundet de 29 dage, og på trods af den ekstra vægt, så er han rimeligt mobil og tøffer rundt med halen strittende lige i vejret, evigt logrende. 

For at Louis ikke skal blive alt for alene, og for at lære ham at spise hvalpemad, så er han sammen med Aidas bretonhvalpe. Det har taget lidt tid for Louis, at finde ud af, at de også er hvalpe, og at han måske kan lege med dem. De er jo væsentlig størrer en han er, men da han er en rigtig pinscher, så skræmmer det ham ikke og kan klør

på. Han bliver ihvertfald mere motiveret til at bevæge sig og kommer godt omkring; og vi kan se at han bliver mere og mere sikker på benene for hver dag der går.

Fast føde er endnu ikke et hit. Men vi regner med at bretonhvalpene kan lære ham at spise.

Billederne herunder er taget i løbet af den sidste uges tid. Man kan fornemme at Louis bliver stadig mere frimodig og får mere styr på sin krop.