Sara

Sara kom til os sammen med sin kuldsøster Rosie (Klondaikes Campari). Tidligere ejer var død, og hundene var ikke ret gamle, knapt 3 år, og skulle begge have et ny hjem. De var tæt knyttet til hinanden, og skulle helst ud sammen.

Det var ret tydeligt at de søgte tryghed hos hinanden.

Sara havde det meget svært, da hun kom hjem til os. Hun spiste ikke noget i 8 dage, og tabte sig meget. Hun var trykket af vores andre hunde, lå meget sammen med Rosie i køkkenet i det transportbur vi havde taget ind til dem. Men langsomt faldt hun til og begyndte at spise.

Sara blev placeret ud i en aktiv familie, med det var ikke det rigtige match, og derfor er Sara kommet tilbage igen. Hun og Rosie er ikke længere helt så knyttet til hinanden. Sara har dog fået en ny ven i Gekko. De leger og følges gerne ad i både haven og på tur. Men de bliver også meget jealous på hinanden, når de gerne vil ligge på skødet og der ikke er plads til dem begge.

Sara er faldet rigtig godt til blandt alle vores hunde. Hun elsker at være tæt på, lægger sig gerne og putter sig helt ind til os. Hun er meget imødekommende og vil rigtig gerne sidde på skødet af alle de mennesker der kommer forbi.

Når Sara kommer i løbetid i løbet af efteråret, skal hun også have et kuld hvalpe.