Twiggy

-|- 2008 - 2020

dp twiggy001 2013Twiggy hedder egentlig Vedhauge Lala, men da vi syntes at det var lidt for "Teletubbi-agtigt", kom hun, efter flere dages diskussion, til at hedde Twiggy. Twiggy er en dværgpinscher.

Vi faldt for dværgpinscheren da vi besøgte Jytte og Kennel Vedhauge en gang i foråret 2008. Da vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af en flok meget glade og kontaktsøgende små hunde, som nærmest hoppede op i armene på os. Da vi gik derfra, havde vi bestilt en tævehvalp, med afhentning i maj. Dagen kom endelig, efter lang tids utålmodig venten, og lille tykke Twiggy flyttede ind. Dette gik ikke helt stille for sig, Faru blev meget betaget af den lille tykke dværgpinscher og Twiggy udviste stort talent for at slå koldbøtter og lægge sig på ryggen.

Da 'Licia fik hvalpe i efteråret 2008, mente Twiggy bestemt at hvalpene var en gave til hende. Twiggy viste sig som er rigtig dværgpinscher med en stor portion stædighed og ukuelig vilje, så vi måtte et par gange hente hende op af hvalpekassen, så 'Licia kunne komme til. Senere udviklede hun sig til den allerbedste dværgpinscher-tante man kan forestille sig. 

Twiggy var på Dansk Schnauzer og Pinscherklubs udstilling i Hårlev i februar 2009. Her fik hun "Very good" og blev 1. vinder i klassen junior tæver. Vi skal afsted igen i august 2009 - det bliver spændende om hun kan få en præmie i Åben klasse.

På Dansk Schnauzer og Pinscherklubs udstilling i Helsinge 15.08.2009 fik Twiggy "Good". Dommeren synes hun var en meget ung Åben klasse hund (18 måneder) - han mente heller ikke hun var færdigudviklet. 

Twiggy er mor til ialt 7 hvalpe, Rumhundekuldet, 2011, og Blomsterkuldet, 2013, hvoraf Daisy lå i ske med mor helt frem til Twiggys død i 2020.