Gekko z Klanu Łobuzów

-|- 2019 - 2020

Gekko01Da Lene blev opfordret til at stille op til bestyrelsen i Dansk Schnauzer og Pinscher Klub, spurgte Søren om vi så skulle have en ny pinscher?

Det havde Lene ikke lige tænkt på, men et lille frø var sået. Da valget var en realitet, reserverede hun en tævehvalp hos Anna i Polen. Anna er en anerkendt opdrætter og har mange udstillinschampions på sin liste.

Ventetiden var lang, men endelig var papirerne klar, og Lene fløj til Warzawa for at hente Gekko. Gekko var noget usikker på alle de fremmede hunde, men faldt alligevel hurtigt til, og havde et helt kuld bretonhvalpe at lege med.

Gekko er altid glad og med på den værste - leg, træning eller ulykker. Hun elsker opmærksomhed, og alle de mennesker hun møder, skal hun hilse på og helst sidde på skødet af. Gekko er en del af vores familie, og skal forhåbentlig være en del af avlen i Kennel Gribskovens.

Update

Vi måtte gå den tunge gang til dyrlæge og aflive Gekko. Hun havde patella i værste grad og kom ydermere til skade, et over revet korsbånd. Hun havde ondt, nogle gange låste begge knæ samtidig og hun kunne ikke andet end at sætte sig ned. Hun blev en trist lille hund der havde alt for ondt i sine ben.