Sara

Sara kom til os sammen med sin kuldsøster Rosie (Klondaikes Campari). Tidligere ejer var død, og hundene var ikke ret gamle, knapt 3 år, og skulle begge have et ny hjem. De var tæt knyttet til hinanden, og skulle helst ud sammen.

Det var ret tydeligt at de søgte tryghed hos hinanden.

Sara havde det meget svært, da hun kom hjem til os. Hun spiste ikke noget i 8 dage, og tabte sig meget. Hun var trykket af vores andre hunde, lå meget sammen med Rosie i køkkenet i det transportbur vi havde taget ind til dem. Men langsomt faldt hun til og begyndte at spise.

Sara blev placeret ud i en aktiv familie, med det var ikke det rigtige match, og derfor er Sara kommet tilbage igen. Hun og Rosie er ikke længere helt så knyttet til hinanden. Sara har dog fået en ny ven i Gekko. De leger og følges gerne ad i både haven og på tur. Men de bliver også meget jealous på hinanden, når de gerne vil ligge på skødet og der ikke er plads til dem begge.

Sara er faldet rigtig godt til blandt alle vores hunde. Hun elsker at være tæt på, lægger sig gerne og putter sig helt ind til os. Hun er meget imødekommende og vil rigtig gerne sidde på skødet af alle de mennesker der kommer forbi.

Når Sara kommer i løbetid i løbet af efteråret, skal hun også have et kuld hvalpe.

Rosie

Rosie kom til os sammen med sin kuldsøster Sara (Klondaikes Cocktail). Tidligere ejer var død, og hundene var ikke ret gamle, knapt 3 år, og skulle begge have et ny hjem. De var tæt knyttet til hinanden, og skulle helst ud sammen.

Det var ret tydeligt at de søgte tryghed hos hinanden.

Da de kom til vores familie, både to og firebenede, var det svært for dem. Rosie faldt relativt hurtigt til, og ville gerne have kontakt med os. Rosie er en ualmindelig rar hund, som søger os, og gerne vil være med hele tiden. Hun er lidt af en "sofa-kartoffel". Det eneste tidpunkt hun er lidt uden for pædagogisk rækkevidde på, er når hun får mulighed for at jagte rundt med vores høns.

Kort tid efter Rosie ankom startede hun løbetid. Og da jeg allerede havde fundet hanhunden, ja, så blev Rosie mor til et kuld fine hvalpe, 5 stk. Hun klarede både fødsel og pasning af hvalpene til UG med pil op.

Rosie stillede på DSPK's udstilling i november 2018 i Holbæk, hvor hun opnåede at få exellent (1.præmie). Jeg var ret nervøs for hvad dommeren ville sige til hendes ører, det står flot op, det andet ligger lige så flot ned. Men mine bekymringer blev gjort til skamme, da hun har så mange gode kvaliteter ud over sine ører.

 

Daisy02Daisy er fra Blomsterkuldet og efter Twiggy og Camalis Zlatan Makes It Happen. Der var store forventninger til lige præcis denne parring og indtil videre ser det ud til at alle 4 hvalpe indfrier disse.

Daisy har et temperament som en hidsig hveps, fuldstændig modsat Mor Twiggy og Far Zlatan, som begge er rolige og kontaktsøgende. Daisy er lidt usikker og det kommer især til udtryk ved at hun gør af fremmede. Men vi træner og det går støt fremad.

Daisy har været på sin første udstilling i hvalpeklasse, hvor hun fik "Særdeles lovende" og blev nr. 4. i klassen. 

Daisy har fået sit første kuld hvalpe - dvs. hvalp, Gribskovens Maximus. Far til Maximus er Vedhauge Backup, og da der kun kom 1 hvalp ud af den parring, så tåler den en gentagelse, for Maximus er så fin.

dp twiggy001 2013Twiggy hedder egentlig Vedhauge Lala, men da vi syntes at det var lidt for "Teletubbi-agtigt", kom hun, efter flere dages diskussion, til at hedde Twiggy. Twiggy er en dværgpinscher.

Vi faldt for dværgpinscheren da vi besøgte Jytte og Kennel Vedhauge en gang i foråret 2008. Da vi trådte ind ad døren blev vi mødt af en flok meget glade og kontaktsøgende små hunde, som nærmest hoppede op i armene på os. Da vi gik derfra havde vi bestilt en tævehvalp, med afhentning i maj. Dagen kom endelig, efter lang tids utålmodig venten, og lille tykke Twiggy flyttede ind. Dette gik ikke helt stille for sig, Faru blev meget betaget af den lille tykke dværgpinscher og Twiggy udviste stort talent for at slå koldbøtter og lægge sig på ryggen.

Da 'Licia fik hvalpe i efteråret 2008, mente Twiggy bestemt at hvalpene var en gave til hende. Twiggy viste sig som er rigtig dværgpinscher med en stor portion stædighed og ukuelig vilje, så vi måtte et par gange hente hende op af hvalpekassen, så 'Licia kunne komme til. Senere udviklede hun sig til den allerbedste dværgpinscher-tante man kan forestille sig. 

Twiggy var på Dansk Schnauzer og Pinscherklubs udstilling i Hårlev i februar 2009. Her fik hun "Very good" og blev 1. vinder i klassen junior tæver. Vi skal afsted igen i august 2009 - det bliver spændende om hun kan få en præmie i Åben klasse.

På Dansk Schnauzer og Pinscherklubs udstilling i Helsinge 15.08.2009 fik Twiggy "Good". Dommeren synes hun var en meget ung Åben klasse hund (18 måneder) - han mente heller ikke hun var færdigudviklet. 

Twiggy er mor til ialt 7 hvalpe, Rumhundekuldet og Blomsterkuldet, hvoraf Daisy fra Blomsterkulder stadig ligger i ske med mor hos Kennel Gribskovens.

Gekko001

Da Lene blev opfordret til at stille op til bestyrelsen i Dansk Schnauzer og Pinscher Klub, spurgte Søren om vi så skulle have en ny pinscher?

Det havde Lene ikke lige tænkt på, men et lille frø var sået. Da valget var en realitet, reserverede hun en tævehvalp hos Anna i Polen. Anna er en anerkendt opdrætter og har mange udstillinschampions på sin liste.

Ventetiden var lang, men endelig var papirene klar, og Lene fløj til Warzawa for at hente Gekko. Gekko var noget usikker på alle de fremmede hunde, men faldt alligevel hurtigt til, og havde et helt kuld bretonhvalpe at lege med.

Gekko er altid glad og med på den værste - leg, træning eller ulykker. Hun elsker opmærksomhed, og alle de mennesker hun møder skal hun hilse på og helst sidde på skødet af. Gekko er en del af vores familie, og skal forhåbentilg være en del af avlen i Kennel Gribskovens.