Ulicia de L'isle de Callac

-|- Ulicia de L'Isle de Callac 2003-2014

 

Ulicia de L'Isle de Callac - i daglig tale 'Licia - er importeret fra Bretagne i 2003. Der bliver ind imellem brugt udenlandske hanhunde i avlen i Danmark, men ikke mange tæver. Importen af 'Licia og hendes "niece" (Kennel Stenhøj) er sket med ønsket om at få lidt nyt blod til Bretonerne i Danmark.

'Licia er faldet godt til i Danmark. Hun går meget stort på marken, i en utrolig fart, og ikke meget undgår hendes opmærksomhed. Hun har en fast stand og rejser villigt fugl på ordre. Desværre har hun også nogle unoder. Hun synes at især fasaner er spændende at jage, og hun forfølger gerne harer og råvildt med hals.

Ulicia fødte den 31. marts 2007 sit første kuld, som bestod af 11 sunde og livlige hvalpe. Her har flere hvalpe bestået DJU´s godkendte apporteringsprøve, og Gribskovens Faru har opnået markante resultater på prøver. Den 9. oktober 2008 fik hun sit andet kuld på 9 stk., som også var sunde og livlige, og hvor den første hvalp brillerede 8 måneder gammel med at bestå en apporteringsprøve.

Ulicia har bestået DJU´s anerkendte apporteringsprøve og har en 2. præmie på udstilling.

 

Ulicia er mor til Hærfører-kuldet 2008, far er Bølle, og Afrika-kuldet 2007, far er Bølle.