Godt nytår 2021De fleste vil nok give Covid-19 skylden for et stille og kedeligt år 2020. Det er så ikke helt tilfældet i Kennel Gribskovens.

Bretons
Selvfølgelig medførte den begrænsede markprøveaktivitet, at Soleil i foråret kun stillede en enkelt gang. Til gengæld fik hun et kraftigt vrid i ryggen i sensommeren, der gjorde hende ukampdygtigt til de få prøver, som blev afviklet. Det går heldigvis fremad, og hun har deltaget lidt på jagt med gode situationer til følge. Der er håb endnu.

Aida er grundet sin korsbåndsskade pensioneret noget før tid. Det er dog positivt, at hun på små jagtture kan slippes kort i overskueligt terræn uden efterfølgende halten. Så lidt glæde har vi da af hende på jagt – skarp på fugl og solid apportør. Aida skal ikke have flere hvalpe.

Det blev besluttet at købe en ny hvalp, så her mellem jul og nytår er Østfyns Ofelia (f. 30.10.2020) landet på adressen. Ofelia har rødder tilbage til familiens første hund – Østfyns Effie. Så – desværre for Ofelia – er overliggeren allerede sat alt for højt. Nu må vi se, hvad det bliver til.

På breton-fronten er der således ikke nogen hvalpe i støbeskeen, selv om Soleil ikke er afskrevet. Nu skal hun lige genstartes her i foråret, og fastholder hun sit store format på marken og skarpheden på fugl, så er hun et emne.

Dværgpinscher
Til gengæld var 2020 et stille og et lidt trist år på pinscherfronten. Stort set alle udstillinger i både DKK og DSPK-regi blev aflyst p.gr.a. Covid-19, så derfor kunne vi ikke komme på udstilling. Vi måtte sige farvel til Gunnar, som på grund af sin hjerneskade ikke kunne fungere. Han nåede at stille på en enkelt udstilling i hvalpeklasse og fik en meget fin kritik.

Daisy kom, til vores store overraskelse i løbetid bare 7 måneder efter sin sidste løbetid. Hun blev parret med Caras Forever’s Hulk, men uden resultat. Sara har ikke været i løbetid siden sin fødsel 22/12-2019.
I 2021 planlægger vi hvalpekuld med både Sara og Daisy (Daisy’s sidste kuld) – hvis alt går som det skal.

Vi bliver dagligt kontaktet af søde mennesker der søger en dværgpinscherhvalp. Desværre har vi ikke kunnet efterkomme deres ønske. Den store efterspørgelse har desuden betydet, at vi har opgivet at skrive folk på venteliste. Vi vil gerne være behjælpelige og forsøger at holde øjne og ører åbne og evt. henvise til andre opdrættere.

Godt nytår