Når alle andre kan, så kan vi vel også prale lidt

For hyggens skyld stillede vi med Breton Banden Soleil i hvalpeklasse på FJD´s udstilling. Vi skulle alligevel forbi, så hvorfor ikke lige få en første gangs bedømmelse af den lille charmetrold.

Der stillede 2 andre søskende op. Kuldsøster Luna og kuldbror Elliot. Begge pæne bretons i største størrelse. Men, de måtte dog se sig slået af Soleil, der med følgende kritik:

 

Sort/ hvid tæve passende størrelse, tydeligt kønspræg, velproportioneret hoved, kort ryg, stærk lænd, velstillede for og bagpart, lemmer i overensstemmelse med kropbygningen, tilliggende pels fuldtallige saksebid, korte livlige bevægelser, en anelse baghøj under bevægelse - SL og bedste hvalp

Så er man jo alligevel lidt stolt, selv om det med udstilling er det rene pjat (?).

Fra kennel Gribskovens stillede Harley (Aida og Balou). Hanhund af største størrelse, men flot. Mangler lidt masse foran. Very Good og 1. vinder i juniorklasse. Dernæst var det den meget livlige Pippi (Aida og Zuma/Cliff). Hun fik excellent og blev samtidig 1. vinder blandt Åben Klasse tæver. Gudmund var vist stolt. Så var der den langhalede Freja (Bertha og Noah). Hun måtte på dagen "nøjes" med en good i ÅK, men som dommeren rigtigt sagde, så har vi jo hver især verdens bedste hund!

Tak til de hvalpekøbere som gennem årene har husket, at vise vores hvalpe frem på udstilling. Det sætter vi stor pris på.