Kennel Gribskovens på juleudstillingPå Dansk Schnauzer og Pinscher Klubs udstilling i Vipperød d. 9. november 2019 deltog Twiggy og Daisy på klubbens juleudstilling. 

Lise havde indkøbt juletøj til begge hunde, de var blevet støvet af og klædt standsmæssigt på. Men da dagens dommer ikke kun så på udklædning, men også på fremvisning og opstilling, blev ingen af dem placeret. Dette til Lises store fortrydelse ;) 

Til både Lises og hundenes undskyldning, stillede Lise som dobbeltfører, og Twiggys ben holdt op med at fungere da hun fik tøj på, så hun ville ikke gå rundt i ringen ...

smukke, happy go lucky - dværgpinscher GekkoI løbet af sommeren besluttede vi at vores lille polske smertensbarn, Gekko, skulle videre. Med andre ord, så var hendes Patella efterhånden blevet så slem, at hun havde ondt, måske mere end vi egentlig har været klar over. 

Det var egentlig meningen, at Gekko skulle på udstilling, måske blive udstillingschampion, og indgå i vores avl. Men det dur ikke med en hund, som har løse knæskaller. Derfor har Gekko været med på tur, været staldhund og levet det gode hundeliv hjemme.

2019 IMG 0788Solen begyndte at skinne, og det lugtede lidt af forår. Derfor skulle alle Rosies dværgpinscherhvalpe ud og opleve at få græs mellem tæerne. 

Ud kom hele flokken i en lille hvalpegård, mens farmor Twiggy holdt godt øje med dem. De var ikke særlig imponeret, alt blev undersøgt og da der blev serveret frokost, blev maden spist som vanligt. Men temperaturen lå i den lave ende, så der gik ikke mere end 10 min. , så sad hele flokken og rystede og frøs. 

Ind i varmen igen. Nogle faldt hurtigt i søvn, andre skulle lige have brændt det sidste krudt af. 

Farvel til Faru og Bertha – sommeren 2019

Så blev det tid til at sige farvel til Gribskovens Faru (DK07505/2007) og Gribskovens Bertha (DK07225/2010).

Gribskovens Faru

Breton Gribskovens Faru i løb på markenJeg har aldrig lagt skjul på, at Faru er den nemmeste hund, som jeg nogen sinde har arbejdet med. Født apportør. Lidt hareglad de to første år, men det kom der styr på. Fantastisk fuglefinder fra dag et.

There can only be one!
(Highlander)

2019 IMG 4142 FaruSå blev det sidste start for en ældre herre, som tror, at han fortsat er ung og i fuld vigør.

Gribskovens Faru stillede traditionen op på Fakse/Haslev Jagtforenings lokale prøve søndag den 24. februar 2019. En måned før han fylder 12 år. Og, som det plejer, med Lene som fører.

Søg og stil var som i gamle dage, mens farten nok var moderat. Terrænet blev angrebet på bedste vis, præget af nogen skarpe markeringer. Som den eneste hund ud af 18 engelske starter formåede Faru at finde og behandle fugl (parhøns) om formiddagen inden frokost. 3 hunde gjorde ham kunsten efter om eftermiddagen.

Det blev til en flot 2. præmie, og det betyder, at Faru igen præsterede på bedste vis på hans absolut sidste start.