2019 IMG 0939Ib er solgt

Lille Ib er til salg. Han er født d. 5. januar 2019 og efter Klondaikes Campari (Rosie) og Gribskovens Filur.

Ib har et rigtig godt udtryk med masser af hanhundepræg. Han er en meget kontaktsøgende og glad lille fyr.

Han sælges til en aktiv familie, der gerne vil lave nosework, agility eller andet.

Når det er mørkt og koldt udenfor, så må der jo ske noget inden dørs. 

En pose med plastkugler bliver tømt i en hundekurv, og så kan hvalpene more sig. Den vilde leg får hurtigt spredt kuglerne i hele køkkenet :)

There can only be one!
(Highlander)

2019 IMG 4142 FaruSå blev det sidste start for en ældre herre, som tror, at han fortsat er ung og i fuld vigør.

Gribskovens Faru stillede traditionen op på Fakse/Haslev Jagtforenings lokale prøve søndag den 24. februar 2019. En måned før han fylder 12 år. Og, som det plejer, med Lene som fører.

Søg og stil var som i gamle dage, mens farten nok var moderat. Terrænet blev angrebet på bedste vis, præget af nogen skarpe markeringer. Som den eneste hund ud af 18 engelske starter formåede Faru at finde og behandle fugl (parhøns) om formiddagen inden frokost. 3 hunde gjorde ham kunsten efter om eftermiddagen.

Det blev til en flot 2. præmie, og det betyder, at Faru igen præsterede på bedste vis på hans absolut sidste start.

2019 IMG 0788Solen begyndte at skinne, og det lugtede lidt af forår. Derfor skulle alle Rosies dværgpinscherhvalpe ud og opleve at få græs mellem tæerne. 

Ud kom hele flokken i en lille hvalpegård, mens farmor Twiggy holdt godt øje med dem. De var ikke særlig imponeret, alt blev undersøgt og da der blev serveret frokost, blev maden spist som vanligt. Men temperaturen lå i den lave ende, så der gik ikke mere end 10 min. , så sad hele flokken og rystede og frøs. 

Ind i varmen igen. Nogle faldt hurtigt i søvn, andre skulle lige have brændt det sidste krudt af. 

Da Rosie kom i løbetid, regnede Lene på fingerne for at finde ud af om hun kunne nå at komme med på udstilling d. 17. november 2018.

2018.11.17 PB170692Det kunne hun, og blev tilmeldt i åben klasse på Dansk Schnauzer og Pinscher Klubs udstilling i Vipperød. Både hun og Sara har været på udstilling i Tyskland, og har fået en masse fine kritikker og placeringer. Men hvad ville en dommer her i Danmark sige til Rosie?

Rosie var en smule utryg ved hele situationen, men viste sig frem og var glad så længe hun var på gulvet. Hun var ikke så glad for at komme op på bordet og stå, hvilket dommeren også bemærkede. 

Her kan du læse Rosies kritik: